Oproep: Wappert er binnenkort een vlag bij jou?

Afgelopen maand zijn de vlaggen van Calon gepresenteerd langs een fietsroute die de dichtstbijzijnde benadering van de grens van Tilburg opzoekt. Calon: “Soms ligt de grens op een weg, maar vaak ook langs een beekje of over een weiland. Door deze route te fietsen bekijk en ervaar je de grenzen weer anders en het laat je wellicht nadenken over je eigen identiteit.”

Tijdens Incubate festival hangen er veertig vlaggen van Calon in het centrum van Tilburg. De vlaggen blijven drie weken hangen. We zoeken nog locaties om deze vlaggen op te hangen. Heeft u een vlaggenstok of mast, een balkon of een andere mooie zichtbare plek waar drie weken een vlag kan hangen? Mail dan naar katrien@incubate.org om een vlag te reserveren.

Sigrid Calon: “Een vlag was in eerste instantie een symbool van een land, of een groep mensen. Tegenwoordig zie ik dat de vlag voornamelijk ingezet wordt als communicatie- en reclamemateriaal. Vooral bij bedrijventerreinen, woonboulevards, bouwmarkten en autoshowrooms wordt er gebruik gemaakt van een afbakening door middel van vlaggen.”

Hoe gaat het in zijn werk?

– De vlaggen zijn ongeveer 1,50m – 2.00m.

– De vlag hangt van 14 september (start Incubate festival) tot 5 oktober.

– Laat ons even weten waar je hem ophangt: op het balkon of voor het raam? Heb je zelf een stok waar hij aan kan hangen of wil je die ook van ons lenen? Of heb je nog een andere inventieve wijze bedacht?

– Als mensen er vanaf de straat gemakkelijk bij kunnen willen we je vragen om de vlag ’s nachts en als je weg bent binnen te halen.

– Geef je adres door zodat we jouw locatie kunnen opnemen in de online kaart met het vlaggenoverzicht en stuur hier ook een foto voor van de hangende vlag.

– Vlaggen kunnen worden opgehaald op Incubate kantoor op dinsdag 1 september (onder voorbehoud) bij Katrien Ligt en na afloop van het project kunnen de vlaggen ook weer afgegeven worden op kantoor bij Katrien.
Mail voor meer informatie en om u aan te melden naar katrien@incubate.org.

vlag

Comments are closed.